Medlemskap 2019

Medlemmer som melder seg inn nå i november 2019 blir ikke kjørt ut før første uke i desember. Er det slik at du trenger medlemskapet ditt nå i november, ta kontakt med oss på post@nmk.no så kjører vi dette manuelt. Medlemskap 2020 sendes pr mail 2-4 desember 2019.

NBF inviterer til høstsamling.

Alle bilsportutøvere fra 12 år i alle bilsportgrener er velkommen! Samlingen består av gokartkjøring og simulatorkjøring på Harald Huysman Karting, samt fysiske treningsøkter på Trento Kjeller. I tillegg har vi interessante temaer i plenum. Denne gangen kommer Fredric Aasbø for å snakke om hvordan man lykkes med sosiale medier og Jon Krognes som skal snakke om hvor viktig mental trening er for bilsportutøvere.

Bilcross på Vendkvern lørdag 12. oktober

Lørdag 12. oktober avslutter NMK Hamar Bilcross-sesongen, tradisjonen tro, med Neglespretten. Dette er også siste tellende løp, av 3, i årets Hamar Cup, hvor totalvinneren skal kåres.

Lise Marie ble Dansk mester

Dette året har Lise Marie og johny kjørt Dansk mesterskap, Lise har kjørt helt fantastisk og har 5 seiere og 2 andre plasser. Hun ble med dette Dansk mester. Johny tok frem den gamle kadetten og kjørte i klasse 2, han viste at de eldste også kan kjøre fort, med pall plass på 6 av 7 løp ble det en Bronsemedalje.

Nå kan DU nominere dine favoritter til premiegallaen 2019

ÅRETS SPORTSMØTE Påmelding og foreløpig program er publisert og vi håper å se mange av dere i Trondheim. Det nærmer seg også tiden for nominering til årets NMK priser. I den forbindelse ønsker vi deres engasjement og nominasjon av personer i NMK systemet for følgende priser;