Kjøp nummerert slipsnål

I forbindelse med 100-års jubileet er det produsert nummererte slipsnåler i forgylt sølv. Slipsnålene er nummerert fra 1 til 100 - og du kan sikre deg ditt eksemplar nå!

Rally Sørland; første runde på barmark

Førstkommende lørdag er det klart for årets første NM-rally på barmark, og tradisjonene tro er det Rally Sørland som drar i gang sommersesongen. Mange førere og kartlesere fra NMK kjemper om viktige NM-poeng.

Tett kamp om NM-poengene

Første del av NM i bakkeløp for biler ble avviklet i Vikersund i helga. Det ble tette kamper om poengene, men ingen ting er avgjort før de to siste løpene kjøres i Larvik til høsten.

Åpen dag på NMK museet

Lørdag 28. mai inviterer Seniorklubben til åpen dag på NMK museet i Lier. Det vil være program for alle fra kl 10:00 - 18:00 i tillegg til samling for Seniorklubben etterpå.

Andreas nummer fire i RX-åpningen

Årets VM-åpning ble en knalltøff fight for alle de 20 startende. Nye team og førere satte raskt sitt preg på mesterskapet, og Andreas Bakkerud (NMK Bergen) var en av dem.

Tekniske problemer – Røkland rullet i Irland

Etter en god test på mandag og raskeste juniorteam på kvalifiseringen torsdag var Steve Røkland (NMK Gardermoen) og Patrik Barth heltent på å gjøre et godt løp denne helgen men likevel ikke ta noen sjangser fra starten av.