Jostein Stenberg har ikke kjørt fullt så mange show i år som tidligere år da han har prioritert annerledes, men ligger absolutt ikke på latsiden likevel!

I år har Jostein valgt å være med på litt andre arrangementer å bruke tiden min med familien og på normal jobbing. «Planen videre når det gjelder vanlig show kjøring er å kjøre ut året å avslutte det «kapittelet» i februar 2016. Jeg har etter lang tid i miljøet fått mange forskjellige forespørsler når det gjelder frikjøring, stunt, reklame oppdrag, rekord forsøk, invitasjoner osv,osv, dette har jeg dessverre ikke hatt så mye tid til, så fremover nå vil jeg prioritere dette og bruke tiden min på interessante «oppdrag» helst her hjemme i Norge», sier Jostein.

Snøscooter:
-22 mai kjørte jeg show for Masters Of Dirt i Zurich Sveits.
-30 mai show for Masters Of Dirt i Graz Østerrike.
-6 juni show for Masters Of Dirt Klagenfurt Østerrike. Dette var på en stor fotball arena som var helt utsolgt. Når det gjelder en dags show så er dette det største jeg har kjørt når det gjelder publikum, det var 30 000 mennesker tilstede som gjorde at det ble kjempe stemning under hele showet. (ca 3 timer).
-20 juni show for Masters Of Dirt Innsbruck Østerrike.
-25-28 Juni frikjøring på Folgefonna. Her hadde vi den årlige gutteturen med mye artig frikjøring og god tid sammen med kompiser. Gjorde blant annet noen artige hopp over veien sammen med skikjører Anders Backe.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Stenberg02

Enduro:
«Jeg har kjørt noen løp siden sist, men har dessverre ikke hatt så mye tid/overskudd som denne idretten krever», forteller Jostein. Han vil også prioritere mer tid til enduro kjøringen det kommende året; «dette er etter min mening en artig måte å holde seg i form og en veldig sosial idrett», mener Jostein.

Kilde: Pressemelding