Shortcar 1000 kan jo skremme fanden på flat mark. Om du tenker at det kanskje er for rått eller om du ikke er 18, kan 600-klassen være et spennende alternativ. Nytt i år er at klassen også har Norgescup!

En 600 vil få litt mildere prestasjoner enn Shortcar 1000. Det kommer ikke til å bli noen sinke av den grunn, men de vil prestere rundetider nærmere andre sammenlignbare klasser.

Det positive med lavere HK er at det stiller høyere krav til sjåføren. Nå kan du ikke kline bilen gjennom svingen på samme måte som tidligere, det er de som er flinke til å lese banen og utnytte kjøreegenskapene som kommer til å gjøre det best i denne klassen.

Fortsetter under bildet

Shortcar02

Shortcar 600 blir en spennende klasse som vi tror vil avle frem de beste talentene i Norsk Motorsport og som vil være aktuell for mange som har vært aktive i Motorsport tidligere.

Les mer om hvilke muligheter du har i Shortcar 600 her.