Det ble en tøff helg for 13 år gamle Dennis Hauger fra NMK Aurskog-Høland med en stor krasj i innledende omganger, men han viste igjen styrke og vant finalen. Dennis kjører i det tyske mesterskapet i Formel K.

Dennis gikk med denne seieren opp i ledelse i Mesterskapet sammenlagt før siste runden i Kerpen neste helg foran Milesi fra Frankrike og Vidales fra Spania.

DKM (Deutsche Kart Meisterschaft) er det tøffeste Nasjonale Mesterskapet i Verden og har så langt i sesongen hatt over 70 førere fra mer enn 30 nasjoner i klassen OKJ som Dennis kjører. Serien følges av over 50 000 mennesker Live på TV hver helg.

Helgens løp ble preget av en stygg krasj for Dennis i innledende omganger i 130km/t, hvor han ble fraktet med ambulanse for sjekk og behandling.

Dette gjorde at han måtte starte finalen fra 13 startspor, og fikk da en meget vanskelig oppgave. Men Dennis gjorde en fantastisk oppkjøring og gikk i mål som vinner.

Fortsetter under bildet

oschersleben-1

Dette gjør at han etter 4 runder ledere mesterskapet sammenlagt før siste runden i Kerpen 23-25 september.

Blir en spennende finale helg da han kan bli Historisk ved å bli vinner av Mesterskapet allerede i sin Rookie sesong i klassen.

Etter DKM gjenstår flere løp før sesong slutt for den unge føreren. Helgen etter Kerpen er det WSK Final Cup i Italia og Verdensfinalen i X30 på LeMans i Frankrike medio Oktober. Før Sesongen avsluttes med årets høydepunkt under VM 15-20 November i Bahrain.

Kilde: Pressemelding

oschersleben-3