NMK Aurskog-Høland ønsker deltagere, publikum og samarbeidspartnere velkommen til åpent NMK-Mesterskap i etappe Enduro. Norges største og mest publikumsvenlige Enduroløp med serviceplass, start, mål spesialprøver og transportstrekninger nær Bjørkelangen sentrum. Enduroløp for alle som liker å kjøre motorsykkel i lett terreng.

Etter å ha arrangert NM i etappe enduro 2014 og 2015, vil NMK Aurskog-Høland følge opp 100 års jubileumet for motorsykkelsport i Norge med 101-års løpet.

Dette er tenkt som en tradisjon der vi følger opp med 102-års løpet neste år.

Samtlige deltagere vil få et minne med markering hvert år framover.

 

 

Løpet kjøres som et åpent NMK Mesterskap i etappe Enduro, men vil selvfølgelig være åpent for deltagere fra alle klubber, også utenlandske førere.

Det legges stor vekt på rekrutering og bredde. Tidtagning og resultater kjøres live av NTS-Timing. Dette gjør det enkelt for deltageren og komme seg gjennom løpet til riktige tider.  Løypene vil være enkle slik at alle skal komme seg fram. Spesialstrekninger på jorde, skog og grusbane, med muligheter til å finne ut at sykkelen har mer enn 3 gir. Det vil også være stor sannsynlighet for at sykkelen trenger vask når den kommer hjem.

 

Det legges også opp til at ungdom kjører i hovedløpet, men i noe avkortet versjon, og de minste fra 5 år og 65 ccm får en egen bane.

 

Sagtomta ved Eidsverket, jordene til Kjelle Videregående Skole og NMK Aurskog-Høland sitt motorsportanlegg vil være plass for arrangementet. Sagtomta nær Bjørkelangen sentrum er depot, serviceplass, start, mål og har spesial strekninger og transport rundt seg.

Her blir det utstillere, salgsboder og kiosk med muligheter for en fin dag for utøvere, publikum og gjester, med masse underholdning rett rundt seg.

Vel møtt til en fartsfylt dag.