Driftig komiteen har nå kommet med kriterier for NMK Mesterskapet i Drifting 2018

NMK MESTERSKAPET – Kriterier for premiering av NMKere i grenen Drifting.

KRAV TIL DELTAGERE:

Deltagere skal ha gyldig medlemskap i NMK-klubb og må kjøre for NMK-klubb i alle løp han/hun deltar i løpet året. Deltagerne må kjøre med NMK Stickers som blir utdelt.

DET KÅRES NMK-MESTER I FØLGENDE KLASSER:

Pro Drift, Pro2 Drift, Junior sjåfører

TELLENDE LØP SOM INNGÅR I NMK MESTERSKAPET 2018:

2.-3. juni     –  Egersund Motorsenter  –  NMK Egersund

  1. oktober  – Gardermoen Raceway   –   NMK Sarpsborg/Rudskogen

POENGSKALA:

Poengberegning i mesterskapet foretas av NMK Drifting komitè og tildeles etter følgende skala:

Poeng blir hentet ut fra NBFs poengutregning etter endt løp.

en sammenlagt klassevis vinner vil bli kåret slik: Poeng opptjent i løp, vil bli multiplisert på antall startende i løpet.

Ved poenglikhet mellom to eller flere førere avgjøres rekkefølgen på bakgrunn av flest antall førsteplasser, andreplasser osv. I tilfelle fortsatt poenglikhet, er det de oppnådde poeng i siste runde som er avgjørende, nest siste etc.

 

PREMIERING:

Vinner av NMK Mesterskapet for Drifting PRO, er den deltager som sammenlagt har høyest poengsum. 1. plass, 2. plass og 3. plass. Vinnerne blir hedret på NMKs Premiegalla – Sportsmøte 2018.

Vinner av NMK Mesterskapet for Drifting PRO 2, er den deltager som sammenlagt har høyest poengsum. 1. plass, 2. plass og 3.

plass. Vinnerne blir hedret på NMKs Premiegalla – Sportsmøte 2018.

Vinner av NMK Mesterskapet for Drifting Junior, er den deltager som sammenlagt har høyest poengsum. 1. plass, 2. plass og 3. plass. Vinnerne blir hedret på NMKs Premiegalla – Sportsmøte 2018.

1.Plass i NMK Mesterskapet for Drifting gir rett til fri start i alle NMK driftingløp 2019, med unntak av Gatebil AS sine arrangementer.