Heidi Frydenhaug kjørte sin sjuende av åtte runder i DTC/NTCC mesterskapet på Rudskogen Motorfestival. En festival som bød på alt fra billøp til flyshow, motorsykkel stunt og Formel1 bil oppvisning!

Helgen begynte med litt trøbbel under fredagens første trening da vi fikk et stikkakselbrudd som dro med seg og ødela lageret på diffen også.

 

Kvalifiseringen på lørdag gikk fint og vi fikk en 15 tid, men det ristet på 3 gir og vi måtte ut med girkassen.. Problemet ble fikset og vi var klare til første finale..

 

I første finale fikk heidi en dårlig start med kjørte seg fort opp igjen og kunne passere i mål på en 13 plass etter en vanskelig finale på regn med slicks som ble kjørt i mål av safetycar grunnet sikkerheten.

 

(Artikkelen fortsetter under bildet)
HeidiF02
Finale to fikk heidi igjen en litt dårlig start men kjørte seg nok engang opp igjen og hadde mange gode og harde fighter og kom i mål på en 12 plass…

 

I finale tre hadde Heidi en god start! Med den gode starten kunne heidi være med å kjempe om de litt høyere plasseringene og hadde mange harde men fine fighter og kunne passere flere og kjøre inn til årsbeste 9 plass i DTC, 3 plass i NTCC og vinner i Rookie!

 

Teamet har gjort en kjempe jobb, og dette hadde ikke gått uten dem og sponsorene !
«Vi har hatt en del uflaks i det siste, så det at alt klaffet nå og vi fikk være med å kjempe om de litt høyere plasseringene var kjempe gøy! Og det å bli beste rookie og få pokal var virkelig prikken over i’en denne helgen! Nå drar vi alle hjem med et smil over munnen», sier En strålende fornøyd Heidi.

 

Kilde: Pressemelding