DRIV energi tilbyr egen avtale for NMK medlemmer, for drivstoff og smøreoljer.

«DRIV» er navnet på 60 selvbetjente drivstoffstasjoner på Østlandet og i Midt-Norge, opp til Trøndelag. Drivstoffkort kan også benyttes ved Agder/Jæren olje sine stasjoner på Sør- og Vestlandet, opp til Stavanger til  samme avtale. DRIV energi tilbyr også utkjøring av drivstoff til bedriftskunder og biofyring til private og bedrifter. De har tankbiler og erfarne sjåfører med god lokalkunnskap – for rask og sikker levering.

Kundekort for NMK gir 50 øre rabatt på pumpepris for private.

Bedrifter får egen avtale tilpasset volum og behov. Smøreoljer tilbys med 30% rabatt + frakt. Utkjøring på tankbil gis det eget tilbud for.

Søk om drivstoffkort her – husk å merke referansefeltet med «NMK + medlemsnummer»:

https://drivenergi.no/les-mer-om-drivstoffkort/