Viktig melding fra NMK Hastighetskomite

Som en konsekvens av situasjonen vi er i og at de fleste løp og LF er utsatt eller avlyst, utgår premien (gratis påmelding) for 2020. Nye kort erstattes med gratis påmelding for 2021 og vil bli sendt til de det gjelder. Kort for 2020 er ikke gyldig, de skal kastes/makuleres.

SOMMERHILSEN FRA NMK KONTORET

Sommerferien nærmer seg for mange i disse dager. Tross et annerledes år 2020 så er aktiviteten i NMK høy og det gleder oss at vi ser at medlemmene fremdeles ønsker å betale sine medlemskap. Dette for å trene og kjøre noen foreløpige alternative løpsformer selv om vi har mange begrensninger for arrangement i dette året og venter på enda flere åpninger.

NMK tar sikkerheten på alvor

NMK kan nå tilby antibac med NMK logo, 50 ml. Disse kan bestilles på post@nmk.no og koster kr 40,- pr flaske + evt frakt. Dette er en godkjent antibaktriell handgel, 75 % alkohol. Den har en frisk duft.

Sandmo motorsport er i gang med sesongen 2020

Vi har vært å kjørt første runde av det danske mesterskapet! Med bare tre stykker på to biler har vi ikke hatt tid til å legge ut noen oppdateringer. Vi dro til med seier på Lise og 4 plass på Johny!